Rafturi pentru substanțe periculoase, stații de transvazare

Acces dintr-o mișcare la vopsele, solvenți și altele similare? Cel mai bun mod de a face acest lucru în atelier și companie este folosind rafturi conforme din plastic sau oțel, pentru substanțe periculoase, în vederea depozitării orizontale sau verticale și transvazării butoaielor și vanelor de captare. Cu capre pentru butoaie, rafturi pentru substanțe periculoase, rafturi pentru butoaie și stații de transvazare de la producători renumiți, realizați depozitarea modernă a substanțelor periculoase, în cel mai scurt timp – în siguranță, eficient și economic! Vreți să aflați mai multe? În textul nostru este totul explicat în mod clar.

În categoria Rafturi pentru substanțe periculoase, stații de transvazare vă oferim produse ale următoarelor mărci: eurokraft pro, LaCont, CEMO, eurokraft basic, PRESSOL.

Filtrele dvs.
    Marcă
    Tip de produs
    Durabilitate
    Înălțime [mm]
    Lățime [mm]
    Adâncime [mm]
    Lungime [mm]
    Capacitatea butoaielor
    Capacitatea de captare
    Caracteristică
    Marcaje de verificare
    Material
    Pentru medii
    Preţ brut
    Preţ net
    Relevant
    Număr articole: 33

    Rafturi pentru substanțe periculoase, rafturi pentru butoaie și stații de transvazare: acestea îi plac și legiuitorului!



    Substanțele periculoase în companie sunt un subiect constant de discuții. Pe de o parte, sunt necesare în domeniul industrial și artizanal, iar pe de altă parte, toată lumea trebuie să fie protejată împotriva lor. Pur și simplu scutiți-vă de discuții și optați acum pentru rafturi pentru substanțe periculoase, rafturi pentru butoaie și stații de transvazare.



    Prin ce anume se disting rafturile pentru substanțe periculoase și stațiile de transvazare?



    Pentru extragerea substanțelor periculoase din butoaie, containere IBC sau recipiente mici și pentru depozitarea lor în apropierea postului de lucru sunt obligatorii rafturile pentru substanțe periculoase. Stațiile de transvazare, ca gamă specială, îndeplinesc măsuri suplimentare de siguranță pentru extragerea mediilor: cu ajutorul vanelor de captare, acestea preiau managementul preventiv al scurgerilor, iar datorită caprelor de umplere, oferă o poziționare optimă a recipientelor mari, pentru transvazare prin robinete sau supape.



    Rafturi pentru substanțe periculoase sau unități de depozitare pentru substanțe periculoase – ce aleg?



    În ciuda tuturor reglementărilor complicate, ierarhiile sunt clare în ceea ce privește depozitarea substanțelor periculoase:



    1. Depozitul pentru materiale periculoase este utilizat pentru a păstra în companie toate stocurile de medii care reprezintă un pericol.

    2. Unitatea de depozitare pentru substanțe periculoase se folosește pentru păstrarea recipientelor mari în cantități gestionabile.

    3. Raftul pentru substanțe periculoase este utilizat pentru depozitarea în companie a cantităților necesare la momentul actual.


    Toate cele trei variante sunt supuse unor standarde ridicate în ceea ce privește siguranța echipamentului de depozitare, etichetarea și comportamentul angajaților. Un rol central în acest context este jucat de interdicția de a depozita împreună anumite substanțe și condiția asociată privind materialul respectiv al rafturilor pentru substanțe periculoase. De asemenea, acestea sunt autorizate exclusiv pentru interior.



    Ce trebuie avut în vedere pentru gestionarea rafturilor pentru substanțe periculoase?



    Cel mai important aspect de siguranță este minimizarea pericolelor cauzate de extragerea sau transferul de substanțe la stația de transvazare. Toți angajații trebuie să fie instruiți în ceea ce privește manipularea recipientelor și a substanțelor, trebuie să adopte măsuri de protecție a muncii și să folosească produse pentru managementul scurgerilor. TRGS 510 oferă, printre altele, informații în acest sens. În general se aplică următoarele principii:



    • Rafturile pentru substanțe periculoase lichide trebuie să fie echipate cu dispozitive de colectare, respectiv vane de captare.

    • Vanele de captare din oțel sunt obligatorii sub rafturile pentru substanțe periculoase, în care se depozitează medii inflamabile și toxice pentru mediul acvatic.

    • Vanele de captare din PE se folosesc pentru depozitarea substanțelor periculoase agresive.

    • Volumul vanei de captare trebuie să corespundă volumului celui mai mare recipient depozitat.

    • Rafturile pentru substanțe periculoase trebuie să fie amplasate astfel încât să poată fi excluse pericole suplimentare pentru angajați. Acest aspect nu vizează numai locul de amplasare, ci și ancorarea rafturilor astfel încât să nu se răstoarne.

    • Se aplică limite maxime de cantitate pentru depozitarea mediilor periculoase pe rafturi pentru substanțe periculoase și pentru recipiente mici, pe paleți pentru butoaie și capre pentru butoaie.


    Numeroasele reglementări referitoare la substanțele periculoase și la gestionarea acestora în companie pot fi derutante. În informațiile noastre privind depozitarea reglementară a substanțelor periculoase vă oferim o prezentare generală compactă. Vă ajutăm cu plăcere să vă alegeți rafturile și produsele pentru depozitarea substanțelor periculoase. Pur și simplu contactați-ne.